Just nu testas betaversionen av nya hemsidan

Under midsommarhelgen testas betaversionen IOGT-NTO:s nya webbplats. Med betaversion menas att webbplatsen fortfarande är under utveckling, men att merparten av funktionaliteten och innehållet är på plats.

En liten, liten del av en stor helhet

En liten, liten del av en stor helhet

Gruppen som betatestar består av medlemmar och andra intresserade över hela landet, som alla sökte uppdraget som låg ute på vår portal för ideella uppdrag. Deras uppgift är att klicka sig runt på webbplatsen och dess olika sidor och funktioner och rapportera in allt som de upplever som fel, buggar och annat konstigt till oss så att vi kan rätta till det.

Framför allt så är vi nyfikna på hur webbplatsen beter sig på olika plattformar, det vill säga olika typer av datorer, smartphones, surfplattor och operativsystem – och så klart är vi också nyfikna på vad de tycker om webbplatsen i stort jämfört med den gamla. På måndag vet vi!

I övrigt faller de sista bitarna så sakta på plats, i dagarna blev i klara med slutimporten av det material vi ändå vill ta med oss från den gamla webbplatsen och min långa lista med saker som måste bli färdiga är faktiskt inte så otroligt lång längre.

Henry Cohen
Webbansvarig kommunikatör

Tidigare inlägg:

En grymt engagerad styrelse
Det rör på sig

Bitarna faller på plats
Hur lång tid tar det egentligen att slänga upp en hemsida?
En lägesrapport
Det här blir bra!
Ny webbyrå för IOGT-NTO
Snart är arbetet med nya hemsidan igång
Tack för all feedback!
Vi bygger om!

Detta inlägg publicerades i Teknik, webb och märktes , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Just nu testas betaversionen av nya hemsidan

  1. Pingback: Nya iogt.se på plats! | I rörelse

Lämna en kommentar