Ny webbyrå för IOGT-NTO

Idag blev det till slut klart att det blir Spiro som får uppdraget att ta fram vår nya webbplats. Egentligen har det varit klart i ett par veckor, men det är inte bara byråkratins kvarnar som malar långsamt utan även administrationens.

Spiro var en av fyra webbyråer som stod som slutkandidater (av totalt ca. 15 som svarat på vår offertförfrågan), att valet till slut föll på Spiro berodde bland annat på att de har en lång och bred erfarenhet av att ta fram olika typer av webbplatser och att vi gillade deras projektplan.

Vi har redan haft ett första möte med Spiro, där vi försökte bena ut strukturen på den nya sajten. IOGT-NTO gör väldigt mycket, och är en del av så otroligt mycket mer och så mycket som möjligt ska såklart finnas på hemsidan. Att då försöka hitta en lättnavigerad och enkel struktur, där man snabbt och enkelt kan hitta vad man söker på hemsidan – oavsett om man kommer dit som medlem, förtroendevald, politiker, journalist eller bara är nyfiken på våra frågor, vilka vi är och vad vi gör – är en utmaning i sig.

Nu väntar vi med spänning på att Spiro ska presentera sina första wireframes (ett slags skisser för oss).

Mer läsning:

Pressmeddelande:
Spiro bygger IOGT-NTO:s nya webbplats

Tidigare blogginlägg och nya iogt.se:
Vi bygger om!
Idéerna är många
Snart är arbetet med nya hemsidan igång

Henry Cohen

Detta inlägg publicerades i Kansliet, Teknik, webb och märktes , , . Bokmärk permalänken.