Tack för all feedback!

Vår hemsida, iogt.se, behöver avlösning och processen med att få fram en helt ny version av iogt.se och en del av våra övriga digitala plattformar är igång. Inte bara tekniken rör sig framåt, det gör även folkrörelser, och vår hemsida som var så ny alldeles nyss är helt plötsligt omodern och svarar inte mot våra behov.

För ett par veckor sen började vi samla in önskemål från medlemmar, anställda, förtroendevalda och… ja, det har faktiskt varit öppet för vem som helst att tycka till och berätta hur man vill att iogt.se ska se ut i framtiden.

Och förslag har vi fått, och vi är tacksamma för varenda ett – framför allt känns det bra att se att önskemålen ligger i linje med de tankar vi själva har kring nya iogt.se. Att få bra feedback är alltid värdefullt.

IOGT-NTO är en stor organisation, som är en del av en ännu större helhet i IOGT-NTO-rörelsen. Vi har mängder av verksamheter, kampanjer, kamratstöd, distrikt, föreningar, sociala företag, samarbetspartners med mera, och alla dessa ska ha just sitt lilla hörn på hemsidan. Samtidigt ska en medlem, anställd, förtroendevald, politiker, journalist eller någon som bara är lite nyfiken på oss kunna gå in på vår hemsida och snabbt och enkelt hitta det de söker.

Att få ihop allt detta till en fungerande helhet är helt enkelt, men vi hoppas att vi tillsammans med en webbyrå ska kunna göra just det. En del saker kommer vi säkert att få kompromissa bort av en eller annan anledning, för att de är för dyra eller för tidskrävande att ta fram till exempel. Och när vi väl är klara kommer säkert inte alla som är en del av vår folkrörelse att vara nöjda, men det hör till.

Det kommer att bli en spännande och rolig process att ta fram nya iogt.se och vi ska försöka hålla er uppdaterade med hur arbetet fortskrider.

Annonser
Det här inlägget postades i Allmänt, Kansliet, Teknik och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Tack för all feedback!

  1. Ping: Det rör på sig | I rörelse

  2. Ping: En grym engagerad styrelse | I rörelse

  3. Ping: Just nu testas betaversionen av nya hemsidan | I rörelse

  4. Ping: Nya iogt.se på plats! | I rörelse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s