Mot Borås!

Sprid nyheterna, jag kommer idag
För jag vill bli en del av dig
Borås, Borås…

Det är nämligen i Borås det händer. Ca 300 aktiva inom IOGT-NTO-rörelsen samlas för att fira gemensam kickoff inför hösten. UNF samlar ett stort gäng föreningsaktiva och vi inom IOGT-NTO har bjudit in våra kära distriktsstyrelser och även Junis och NSF har egna samlingar. Anledningen att det är Borås är för att kolla in 2013-års kongresstad! Nästa sommar firar vi kongress; se vad vi har gjort sedan sist, lägger gemensamt strategiska planer och ger varandra energi i dagarna 5. Och detta i Borås!

Tågresor ska användas effektivt så innan vi träffar förbundsstyrelsen (som redan är på plats och börjat sitt möte) har vi avverkat viktiga frågor som webbsändningar, sociala medier i allmänhet, policy för testamenten och annat mer eller mindre viktigt.

I helgen kommer jag att prata om medlemsundersökningen för vårt gäng och Sofia kommer att prata om den kampanj som vi just nu håller på att lägga grunden för inför 2013. Nästa år är året då alla ska känna till vad IOGT-NTO är för organisation, vad vi står för och vad vi gör i vår verksamhet. Så vi är laddade! Och med tanke på aktiviteterna på Twitter och Facebook är många fler på väg till Borås och minst lika taggade!

För oss på kansliet är det oerhört viktigt med sådana här träffar – en stor möjlighet att få prata med och lära känna våra medlemmar och förtroendevalda – det är ni som är målgruppen för allt vi gör. Så säg hej när vi syns!

/Erik Wagner, ansv strategisk utv

Ps. En del av punkterna kommer att webbsändas under helgen så håll lite koll på Facebook och Twitter, annars går det bra att se i efterhand och det ska vi såklart sammanställa här. Ds.

Annonser
Det här inlägget postades i Kansliet, Kongress, Verksamhet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s