Rörelsegemensamt – möten över generationer

Nu är det söndag förmiddag och på IOGT-NTO:s distriktsstyrelsesamling och förbundsstyrelsen kör nu ett panelsamtal på scen kring våra medlemmar som är direktanslutna till distrikten, alltså dem som inte är kopplade till en lokalförening.
Vi är rätt pigga även om gårdagen bjöd på mycket spännande och lite sömn. Efter en lysande knytkonferens där många deltog med kunskap och reflektioner gjorde vi en stadsvandring genom Borås för att sedan landa i Högskolan för en festmåltid tillsammans! Ca 300 medlemmar i fyra olika organisationer, i alla åldrar och former åt god mat och skratta ihop! Middagen toppades med en fantastisk spelning med Räfven – se klippet ovan!

Räfven och middagen är ett tecken på att kongressen i Borås nästa år kommer att bli lysande! Älvsborgs distrikt har en lång tradition av att göra arrangemang som passar alla åldrar och alla förbund – det är självklart för oss (jag är uppväxt i distriktet). Efter spelningen var det nattcafé och eldshow och en kort kongresskänsla infann sig!

Heja Borås! Heja rörelsen!

/Erik Wagner

Det här inlägget postades i Verksamhet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s