Hösttermin

Sitter på kontoret denna blåsiga tisdagseftermiddag och får åter konstatera att före den 18 augusti är sommaren inte slut: flera kollegor har fortfarande semester och även ute i distrikten och föreningarna verkar många njuta av ledighet. Passar på att röja bland sånt som blivit liggande i högarna, återupptar konsten att diskutera TV-program, fotboll, barnuppfostran och annat viktigt vid kafferasten och ska eventuellt byta kontorsrum i slutet av veckan. Bäst att passa på när tid finns!

För snart är det slut på lugnet, snart drar det igång på riktigt. Redan nästa vecka ska alla distrikts- och utvecklingskonsulenter träffas på Tollare Folkhögskola för en gemensam höstupptakt. Det brukar vara intensiva dagar men jag ser fram emot att träffa alla igen och ta del av både matnyttigt och roligheter!

Efter höstupptakten rullar veckorna på i rasande takt! I höst blir det t ex dialogcaféer igen – se annons i nästa nummer av Accent om det. Vet också att distrikten har värvning högt på agendan och hoppas att många nya medlemmar hittar till oss.

Full fart från början och så ökar vi! Precis som vanligt och precis som det ska vara.

Cecilia Abrahamsson, utvecklingskonsulent

Annonser
Det här inlägget postades i Alkoholpolitik. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s