Det blir en Vit Jul i år med

Alla barn har rätt till en Vit Jul

Alla barn har rätt till en Vit Jul

Julen närmar sig med stormsteg och det gör även IOGT-NTO-rörelsens gemensamma kampanj Vit Jul! Redan nu finns ett trettiotal nyktra Vit Jul-aktiviteter listade på Vit Juls hemsida och många, många fler kommer de att bli.

På Vit Juls hemsida hittar ni som vanligt också de företag och organisationer som har valt att ta ställning för Vit Jul och Vit Juls ambassadörer. Vi har precis börjat lägga upp företagen/organisationerna och ambassadörerna – mer kommer! Nytt för i år är att även du kan välja att bli ambassadör för Vit Jul genom att fylla i namn och bostadsort under ambassadörsfliken på hemsidan.

Vit Jul finns också på Facebook, där kampanjen redan har fått drygt 75 500 fans. På vår Facebooksida hittar du också Vit Jul-applikationen, med den kan du bland annat vattenmärka din profilbild för att visa dina vänner att du stödjer Vit Jul. Nytt för i år är att Vit Jul även finns på Twitter, så följ oss där med!

Vit Jul har även i år en blogg, men det är en annan blogg än den vi har haft tidigare. Du hittar bloggen på http://vitjul.wordpress.com och där bloggar Vit Juls projektledare Linda Tjälldén om kampanjen. Har du själv en blogg? På Vit Juls hemsida hittar du banners som du kan använda på din blogg för att visa att du stödjer kampanjen.

Intern kampanjinformation om Vit Jul finns på IOGT-NTO:s hemsida.

Annonser
Det här inlägget postades i Barn, Kampanj, Nykterist, Socialt arbete, webb och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s