Äntligen är det dags igen!

Äntligen kom stunden när IOGT-NTO  värvar en vecka på Stockholm central igen.

Har man stått och värvat på en centralstation någon gång och  man tycker om när det rör sig många människor omkring värvardisken då är det här en helt underbar känsla.

Förväntan byggs upp redan kvällen innan när jag och Lizzette lastade av allt material på stationen småpratade med vakterna och kollade in ytan. Sen är det bara hem och slänga sig i sängen för att ta sig upp riktigt tidigt och när man kommer till stationen på morgonen så hänger den där, Utställningen!
En härlig känsla för mig som värvaransvarig.
Nu är det bara att se till att värvarna får goda möjligheter att göra ett bra jobb.
Se till att det finns Godtemplardricka, muggar, foldrar, pennor, värvarblock, frukost, nytvättade tröjor, frukt och mycket kaffe.
Glada nöjda värvare, värvar många medlemmar.

Jag hoppas att det är många medlemmar som tar chansen och tittar förbi på Stockholm central för att känna stoltheten över att vår fina organisation exponeras för så många människor.
Det finns även tröjor att låna om du skulle vara sugen att känna på hur det är att värva på en centralstation, men akta dig du kan tycka om det och sen alltid gå och längta efter nästa tillfälle.

Medans jag skrivit detta blogginlägg så har det värvats nya medlemmar till IOGT-NTO på Centralen  det är en härlig känsla att kunna dela med sig av något så fint som en gemenskap i IOGT-NTO.

/Robert Lindh

Detta inlägg publicerades i Värvning. Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar