Tapetsera Sverige

September har burit med sig ett fantastiskt väder och det är väl först idag jag har kunnat se en antydan på att hösten närmar sig. Höst, denna färgsprakande årstid när löven på träden färgar vår vardag och förbereder oss på vinter.  Ja, många intryck i vardagen gör att vi fyller livet med det vi önskar och vill.

Något jag fyllt livet med senaste året är vår kampanj fyll livet som nu tar steget in i nästa fas. En av våra största satsningar under kampanjen har snart sin premiär. Den 30 september kommer vi synas på 27 orter i landet under en hel vecka. Vi ska tapetsera så mycket vi kan av Sverige med budskap från IOGT-NTO.

Under distriktsstyrelsesamlingen i helgen kommer de förtroendevalda att vara först ut med att se hur affischerna ser ut. Det blir givetvis humor kopplat till oss som organisation vi sätter fokusen på. Vi hoppas att de vi ska nå blir nyfikna och vill googla eller på annat ta reda på mer om oss.  Under affischperioden i landet så kommer vi synas på många fler sätt. IOGT-NTO kommer finnas med i Aftonbladet, genom Miljonlotteriets- pengarna på bordet, stor facebookannonsering och på över 200 platser i landet som kör fika för alla. Snacka om att tapetsera Sverige

Nästa vecka kommer vi på vår hemsida visa hur affischerna ser ut. Hoppas du vill vara med och sprida vårt budskap när vi sen drar igång den 30 sept.  Vi hörs snart!

 

Samuel Somo
Projektledare Fyll livet

Annonser
Det här inlägget postades i Fyll Livet, Kampanj och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tapetsera Sverige

  1. Monica Ståhl skriver:

    Klart vi skall tapetsera…..mera lim!

    Monica S

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s