Nu släpps engagemangsportalen!

För er som inte är på kongressen och kan lyssna på mig imorgon på kampanjseminariet kan ni börja använda och gärna sprida engagemangsportalen som lanseras idag.

Utifrån vår medlemsundersökning efterfrågades det former av engagemang som är mer av karaktären punktinsatser. Engagemangsportalen är tänkt att vara ett verktyg som mer lyfter insatser som kan göras punktvis eller som inte är direkt knutna till just en förening, men visst önskar vi att man väljer att antingen starta en förening eller engagera sig i en sådan. Engagemangsportalen är byggt för den yngre medlemsgenerationen och kommer ha sitt nav på digital grund. Men givetvis får alla som känner att den passar för sitt engagemang använda den.

www.engagemangsportalen.se lanseras nu, men är i nuläget en arbetsversion för oss alla. Vi har under våren jobbat med att få in idéer och bygga en grund. Under hösten vill vi samla in åsikter, tankar och tips på aktiviteter som kan passa i portalen från ännu fler medlemmar. Sen gör vi ett omtag och lanserar en fullskalig ännu mer fantastisk version I början på 2014. Just nu vill jag gärna ha in tips på engagemang så vi kan fylla på allt eftersom. Utbudet är inte det största för tillfället.

Känn er fria att använda och kommentera. Sprid gärna till medlemmar som du tror skulle uppskatta portalen. Nu ser vi till att fylla livet med mer engagemang, hos alla, för alla, oavsett förutsättningar.

Ring, maila eller haffa mig på kongressen om ni är här!

Må fint!

Samuel Somo
Projektledare Fyll livet

 

Annonser
Det här inlägget postades i Alkoholpolitik och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s