Massor av människor…

…trevliga, nyfikna, en del är medlemmar och vill med en viss stolthet berätta om det, andra har varit medlemmar, några kan tänka sig att bli medlemmar, få har aldrig hört talas om IOGT-NTO.

Under midsommar veckan har vi på Torp utan för Örebro och på Nyhemsveckan i Mullsjö två fantastiska gäng, som under hela veckan pratar om IOGT-NTO, nykterhet, gemenskap och inte minst medlemskap.

Torpkonferensen är en del av Evangeliska Frikyrkan och samlar under veckan runt 15 000 deltagare. Nyhemsveckan i Mullsjö är en av pingströrelsens största konferenser i Sverige och där samlar man mera än 15 000 under hela veckan.
Det är med en viss (positiv sådan!) avundsjuka jag får lite perspektiv på vår egna kongress som dra igång i Borås vecka 26 – där närmar vi oss 1 200 deltagare. Vi känner oss nöjda med detta, men jag tror att vi har mycket att lära av dessa två fantastiska event.

Kan det vara så att de som redan är medlem tillsammans med alla trevliga nya medlemmar kan ge oss tips? Hmm – jag tror det! Därför är det extraviktigt att vi finns med vid dessa event och värvar nya medlemmar – och det går bra! Måndag fick vi 9 nya medlemmar, tisdag 13 nya medlemmar och onsdag 24 nya medlemmar – fortsätter vi att öka i samma takt, då blir det nästa ”kö till vår organisation” – men som vi alla vet – det finns alltid plats till en till!

Välkommen till alla nya och tack till alla som ställer frågan ”Vill du hänga med oss…”

Winnie Blom-Jensen

Annonser
Det här inlägget postades i Nykterist, På fältet och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s