Vi söker pionjärer!

IOGT-NTO prövar ständigt nya metoder för vårt arbete. Om vår vision om ett bättre samhälle är ungefär samma som för hundra år sedan så har ändå samhället runtomkring oss förändrats mycket.
Förr var vår viktigaste arena för medlemsvärvning i den egna lokalen. Människor kom till våra loger. Idag måste vi mer aktivt hitta människor där de befinner sig i sin vardag och berätta om oss och fråga om medlemskap. Och vi gör det bra! Hittills i år har vi värvat nästan 1700 nya medlemmar!
Nu ska vi prova ett nytt sätt, därför söker vi några medlemmar som vill vara med på ett pionjärarbete. Vi ska utveckla vårt ”digitala dörrknackande”.
Vi tänker helt enkelt att vi ska bli bättre på att fråga människor om medlemskap i digitala medier. Vi har massor av medlemmar som är aktiva och umgås med kända och okända människor på twitter, genom bloggar, på forum osv och där tror vi att vi kan nå en målgrupp som vi inte når annars.
Under hösten gör vi ett banbrytande pionjärprojekt för att utveckla ett koncept med digitala dörrknackare.

Det här blir ett sätt att tänka nytt och ytterligare bredda vägen in i IOGT-NTO. Vill du vara en av våra pionjärer och utveckla konceptet digitala dörrknackare under hösten? Hör av dig till mig, med ett mail till eva.blomqvist@iogt.se eller på twitter @iogteva

Eva Blomqvist

Annonser
Det här inlägget postades i Alkoholpolitik. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vi söker pionjärer!

  1. Monica Ståhl skriver:

    Hej! Jag har skickat över din fråga till vår värvargrupp för att höra om någon/ några är intresserade. Låter som en bra metod att värva på…. Hur är utbildningen tänkt?

    Monica

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s