Majvecka

Kampanjen är igång och verkar få den uppmärksamhet som var tänkt! Följer debatten med intresse, men kan samtidigt notera att det mesta verkar vara sig likt i Gävleborg och Dalarna denna svala majmorgon. Än så länge. Vi ska ju också jobba med kampanjen under året, så det kommer säkert att hända saker även här.

Men nu tar jag tag i en ny arbetsvecka till att börja med! Konstaterar att jag har drygt 800 steg att gå från min nya bostad till Resecentrum, vilket är lagom när tåget avgår kl 05.52 och en dag fylld av möten väntar i Stockholm.  Personalkonferenser ska planeras. Arbetsmiljön ska diskuteras. På eftermiddagen möte med kollega Anders om jämställdhetsfrågor och vårt gemensamma ansvarsområde Nyktra Kvinnor Kan.

I lördags var det värvning; senare i veckan varvar jag med att träffa Valbos styrelse för att planera mer värvning och annan verksamhet i vår. :) Kommer absolut att prata kampanj då. Ska också besöka Ockelbo och planerar till sist några dagar på kontoret innan det åter blir helg.

Bara roliga saker hela veckan i #världensbästajobb!

Cecilia Abrahamsson, utvecklingskonsulent IOGT-NTO Gävleborg Dalarna

Annonser
Det här inlägget postades i Allmänt, Fyll Livet, Kampanj, Kansliet, På fältet, Vardagsbetraktelser och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Majvecka

  1. Jan Linde skriver:

    Gillar Cecilias positiva inställning till jobbet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s