Fyll livet imorgon

Från och med imorgon börjar vår kampanj fyll livet. Fyll livet är en annorlunda kampanj IOGT-NTO gör. Det är en kampanj som helt riktar sig till typ alla utom oss. Eller ja, alla i målgruppen som är 30-45.

Resan hit har varit fantastisk. Från att få ramarna att kongressen beslutat om en kampanj som ska va oväntat, rolig och spetsig, till att ha konceptet fyll livet i handen. Ja, jag är upprymd. Jag vet att jag skrivit typ samma sak innan, men det tåls att repetera. Jag tror så sjukt mycket på den här kampanjen. Inte minst för att det är en kampanj med ett långsiktigt tänkande. En kampanj där vi vet att förändring inte tar en vecka, en månad eller ett halvår. Jag menar, vi vet att det inte ens räcker med 130år. Men det vi vet är att de vi gör idag, påverkar vad som händer imorgon. Och det vi gör under ett år, det kommer påverka om fem år.

Kampanjen är lång, 12 månader ska den pågå. Och mycket kommer hända under resans gång. Kampanjen har olika steg som kommer blomma sakta men säkert under kampanjåret. Allt från att vi släpper en app till nya alkoholpolitiska förslag. Spektrat är brett, roligt och en utmaning.

Många medlemmar har redan sett konceptet i månadens Accent. Imorgon går det public i Aftonbladet. Vi har skapat en infosida på iogt.se om kampanjen riktat till dig som medlem. Du får gärna gå in där och läsa också, eller ringa mig of course.

Passa på att dela vår kampanjsida imorgon så att många icke medlemmar får ta del av den.  Och passa på att njuta nu, det är vår vecka, folknykterhetensvecka!

/Samuel

Annonser
Det här inlägget postades i Fyll Livet, Kampanj och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s