sex… dagar kvar

Det är inte många dagar kvar nu. Sex dagar om man ska vara exakt. Då lanserar vi vår kampanj Fyll livet. Det har varit en intressant resa hit, framförallt mina 8 månader som projektledare för en av IOGT-NTO:s största kampanjer. En kampanj som vi medlemmar ska göra för icke medlemmar. En riktigt utmaning inte bara för oss som jobbat med den dag ut och dag in, utan en utmaning för oss som folkrörelse.

I ett samhälle som överflödas om information hit och dit ska vi komma in i 30-45åringars liv där vardagen allt för ofta rullar på slentrianmässigt. Vi ska få in kampanjen och budskapet om att fylla livet på ett sätt IOGT-NTO aldrig gjort innan. Kan ni tänka er att IOGT-NTO gör en helt egen serie?

Serien och karaktärerna blir navet i kampanjen. Det kommer vara en seriestripp i veckan i Aftonbladet, vid kampanjtoppar kommer det vara oftare. Serierna kommer även finns på fylllivet.se

Serien är tänkt att vara spetsig, med humor spela en del på sex men framförallt med alkoholnormen. Den vänder sig till en extern målgrupp, är tänk vara en skrattspegel. Flera kan kanske uppfatta serien som väl grov. Vi tror dock att vi har hittat en nivå där många kommer kunna skratta och fundera över alkoholen i vardagen. Vi vill att serien ska delas digitalt så mycket som möjligt. Så om du har möjlighet dela gärna på twitter och facebook så ofta du kan och vill.

Vidare kommer man på vår kampanjsida som lanseras 9 maj ha möjlighet att göra ett test. Testet går ut på att se hur mycket man överensstämmer med någon utav karaktärerna, och att man därefter kan skriva en Fylldeal med sig själv-där man delar med sig av vad man vill fylla sitt liv med om man håller sig nykter vid tillfällen man innan drack på.

Redan i Accent 7maj kan ni träffa våra karaktärer, så håll utkik!

/Samuel

 

Annonser
Det här inlägget postades i Fyll Livet, Kampanj och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s