Sociala medier – till vilken nytta?

Det twittras, det bloggas, det pratas, det fotas… I luften runt oss flyger digitala informationer blandat med ”gammaldags informationsöverföring”. Behöver vi verkligen allt detta?

IOGT-NTO stå på Göteborg central denna vecka och flera tusen människor får möta vår organisation, dels när de går förbi och sneglar på vår monter och kanske till och med läser hela eller delar av vår vision. Många vågar sig fram, smakar på Godtemplardrickan och samtalar lite med våra fantastiska värvare – och tänk! Vi har något som flera vill ta del av – ett medlemskap i IOGT-NTO.

Är ovanstående ett omodernt sätt att möta nya medlemmar på? NEJ! Men det är inte fel att kombinera med nya.

Bland våra värvare finns en som aldrig har mött sin värvare – de har chattat på ett forum, pratat om IOGT-NTO, tycke för organisationen uppstod och ett medlemskap blev resultatet. Ett medlemskap så viktigt att en ideell insats med värvning blev en naturlig fortsättning.

Bland våra nya medlemmar finns en ”twitter-kompis” som bara måste hälsa på i verkligheten och se IOGT-NTO:s monter, som omtalas så mycket på twitter.

Detta var bara två av många anledningar till att vi vinner på att kombinera gammalt och nytt – då blir det charm och personlighet – då blir vår organisation större och stärkare!

Winnie Blom-Jensen

Annonser
Det här inlägget postades i På fältet och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s