Hur stor plats tar alkoholen på din arbetsplats?

Det är namnet på vårt nya material som levererades från tryckeriet nu i veckan. Det är alltid roligt att få ett nytt och aktuellt material i handen, och det här materialet har en lockande layout med ett innehåll som verkar ligga helt rätt i tiden.

Tanken med det här häftet är att lyfta frågor kring alkohol på arbetsplatser. På några år har alkoholen blivit vanligt förekommande i många arbetsrelaterade sammanhang. Sammanhang där det tidigare var självklart att alkohol inte förekom. Vad innebär det? Vad ger det för signaler – till anställda, kunder, allmänhet?

Många arbetsplatser har en policy kring alkohol och narkotika. Om det inte finns en policy på arbetsplatsen kan häftet förhoppningsvis vara en hjälp i arbetet med att ta fram en. Vår tanke är att ämnena vi tar upp bjuder in till reflektion, samtal och diskussion om vilken roll alkoholen spelar när man träffas formellt och informellt i arbetsgruppen, på personalaktiviteter, kundevenemang, konferenser med mera.

Här kan du ta del av materialet i form av en PDF:  http://iogt.se/wp-content/uploads/Hur-stor-plats-tar-alkoholen-på-din-arbetsplats.pdf

Vill du veta mer om materialet eller beställa det i tryckt form kan du kontakta Helena Bergkvist, 08-672 60 18 eller helena.bergkvist@iogt.se

Helena Bergkvist

Annonser
Det här inlägget postades i Alkoholpolitik. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Hur stor plats tar alkoholen på din arbetsplats?

  1. Marcos skriver:

    Exactly what really motivated you to write “Hur stor plats
    tar alkoholen på din arbetsplats? | I rörelse”? I actuallyseriously loved the post!

    Many thanks ,Shauna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s