En spännande höst väntar

Sommaren (ni vet den där kyliga regnperioden mellan vår och höst) är snart över och vardagen börjar infinna sig här på kansliet. Mycket har hänt under sommaren och vi har fått massor av nya kollegor – hela vårt Internationella Institut har ju flyttat in hos oss, och fler därtill.

Vad händer i höst då? En hel del, skulle jag vilja säga. Från min horisont väntar bland annat slutleverans och slutbesiktning av nya iogt.se, och leverans på våra nya distrikts- och föreningssidor samt nya anmälningsformulär. En helt ny butikslösning för profilprodukter ska också sjösättas och sen ska vi ta tag i ett par vidareutvecklingsprojekt för iogt.se, jag kommer att återkomma till dem vid ett senare tillfälle.

En Vit Jul blir det i år igen, och våra andra kampanjer som till exempel Tänk Om rullar på som vanligt. Det kommer säkerligen också att komma en del debattartiklar och annan media, och sen har vi vårt årliga höstmingel i november (eller om det var oktober).

Hösten är ju också tiden då en del saker som ska ske under våren och sommaren ska förberedas, i år är det främst två stora projekt på gång: den kommande storkampanjen och den rörelsegemensamma kongressen. Kongressen kommer att äga rum i Borås och Boråsarna verkar vara riktigt taggade!

En spännande och händelserik höst väntar helt enkelt – häng med oss!

Henry Cohen

Annonser
Det här inlägget postades i Kampanj, Kansliet, Kongress, webb och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till En spännande höst väntar

  1. Ping: En sammanfattning av hösten | I rörelse

  2. Ping: En sammanfattning av hösten | I rörelse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s