Almedalen dag 6

Då var det dags för den sista uppdateringen med Johnny från Visby. Den är försenad på grund av blixtar och dunder som drog över Visby igår kväll så det får bli en morgonuppdatering istället :)

Vid det här laget har det nog inte undgått någon att vi faktiskt gick och vann Hetast i Almedalen med vår kära Almedalsdrink, så jag tänker inte tjata så mycket mer om det, bilderna kommer möjligen berätta det som inte redan sagts. Så för sista gången i år, här kommer dagens bilder från Almedalen.

Bild

Ett gäng glada vinnare. Från vänster, Mats Gunnarsson, SLAN, Ann-Sofie Roberntz, NBV, Bo Högstedt, IOGT-NTO, Mia Sundelin, CAN och Linda Engström, UNF.

Bild

Efter beskedet om vinsten började genast produktionen av fler drinkar, bara för att segern var vår så skulle ju folk inte behöva gå törstiga.

Bild

Trots plastglas och massproduktion är drinkarna ändå väldigt vackra. Eller hur? ;)

Bild

Två av slitvargarna från veckan, UNF:arna Linda Adolfsson och Adrian Manucheri.

Bild

Zahra Ousi är nog en av dem som blandat ihop mest drinkar under veckan, här med blombuketten som delades ut till vinnaren av hetast.

Bild

En som uppskattade drinken var EU-parlamentariker Anna Hedh, men det visade sig att även en av hennes partikollegor tyckte den var god…

Bild

…nyblivne S-ledaren Stefan Löfven fick provsmaka Almedalsdrinken på väg förbi Soberian, han gillade den skarpt och hans Säpovakter gillade den ännu mer. Dom kom tillbaka flera gånger för påfyllning  ;)

Bild

Sen gäller det ju att ta tillvara på tillfället, så bilden på Stefan Löfven åkte upp på en snabbkonstruerad skylt om att Almedalsdrinken var hetast i Almedalen.

Bild

Det har ju varit ganska fullt i Almedalsparken under veckan, så vill man inte stå och trängas under partiledartalen så kan man alltid stå precis utanför parken där det finns en storbildsskärm uppsatt.

Bild

Kvällen avslutades med middag på BBQ-garden och en sammanfattning av veckan som gått.

Det var den sista uppdateringen från mig när det gäller Almedalen. Nu får vi ta oss hem och fundera på hur tusan vi ska toppa det här nästa år ;)

/JF

Det här inlägget postades i Almedalen och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s