Almedalen dag 2

Då börjar dag 2 i Almedalen närma sig sitt slut. Veckan har verkligen kommit igång och IOGT-NTO:s folk på plats har haft fullt upp med seminarier, mingel och spridande av våra budskap.

Här kommer dagens sammanfattning i bildtappning.

Bild

Anna Carlstedt visar upp DN-omslaget från 2010 där hon lyfts fram som en av Sveriges mäktigaste lobbyister på ett seminarie om lobbyister i Sverige, EU och USA.

Bild

Miljöpartiets alkoholpolitiska talesperson Magnus Ehrencrona blir grillad om partiets alkoholpolitik under ett lunchseminarium i den alkoholfria zonen, Soberian – White Corner.

Bild

Tidningen Resumé delar ut en gratistidning varje dag i Almedalen och här blir Anna Carlstedt intervjuad inför numret som kommer ut på onsdagen. Den kommer finnas att läsas på webben på www.resume.se.

Bild

Måndagen var Miljöpartiets dag i Almedalen och de anordnade Bar Grön, en talkshow innan Språkrörets tal. Där fanns Klubb Sobeer och serverade alkoholfria drinkar, bland annat Almedalsdrinken som tog slut på rekordtid, 3 minuter.

Bild

Efter talet i Almedalen anordnades ett traditionsenligt mingel med IOGT-NTO och Socialdemokrater för Tro och solidaritet. Här förbereds Almedalsdrinken…

Bild

…och här provas drinken av förbundsordföranden.

Det var dagens bildskörd, sent imorgon kväll kommer bildrapporten från tisdagens aktiviteter. Följ även vad som händer via vår Facebook och Twitter samt hashtaggen #Almedalsdrinken.

Annonser
Det här inlägget postades i Almedalen och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s