Varför Almedalsdrinken är en bra idé!

Det är väldigt roligt att vara på plats och tillsammans med närstående organisationer lansera och pusha för Almedalsdrinken. Mottagandet har varit uteslutande positivt och det finns mycket glädje kring detta.

Varför fungerar Almedalsdrinken?

  • Alkohol + jobb. Många är här i tjänsten. Kombinationen jobb och alkohol är inte alltid en briljant sådan. Många har upplevt detta och vill hålla sig till alkoholfritt. Många arbetsgivare har tydliga regler kring detta och för samtal om hur man ska hantera detta. Långt ifrån alla dock.
  • Vi löser mångas problem. Personer som driver uteställen eller arrangerar mingel har ett intresse: Man vill få dit folk. Då bör man göra det så tillgängligt för många. Det bör finnas något för alla – därför borde alla ha bra alkoholfria drycker. För alla mingelarrangörer så är Almedalsdrinken en bra lösning! Drinken hjälper folk!
  • Det ligger i tiden. Vi märker det genom försäljningsstatistik på Systembolaget – de säljer alkoholfritt som aldrig förr! Fler kommersiella intressen har sett det ekonomiska i alkoholfritt: äppelmuster, bättre cider och riktigt bra alkoholfria viner, etc. Till sist nominerades ”alkoholfria mingel” till Hetast i Almedalen förra året. Det ligger i tiden.

Lite så tänker vi.

/Erik Wagner

Ps. Vi måste nog redan nu anse att Almedalsdrinken är lite av en succé. Det tillkommer mingel och fler uteställen som serverar och säljer drinken hela tiden. Kika på almedalsdrinken.se för nästa ställe. Vi uppdaterar löpande! Ds.

Annonser
Det här inlägget postades i Almedalen och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s