Årets Soberhjälte 2012: Kristina Strömberg, Sollefteå

Se när Anna Carlstedt delar ut Årets Soberhjälte till Kristina Strömberg:

Under firandet på Skansen i Stockholm delades för första gången pris till Årets Soberhjälte ut av IOGT-NTO:s ordförande Anna Carlstedt och den första mottagaren av priset blev Kristina Strömberg från Sollefteå. Priset går till en person som utmärkt sig inom våra kärnområden gemenskap, nykterhet och påverkan.

– Det känns stort och oväntat, överväldigande. Jag har alltid varit engagerad och jobbat mycket med både juniorer och vuxenverksamhet, det är viktigt. Nu kommer jag fortsätta arbetet, det är ju ingen slutpunkt, säger Kristina Strömberg, pristagare. Läs mer.

Juryns motivering: ”Kristina Strömberg är Årets Soberhjälte 2012 för att hon med engagemang och glädje personifierar IOGT-NTO-rörelsen. I föreningarna i Sollefteå bidrar Kristina till en starkt ideologisk folkrörelseverksamhet. Som långvarig ledare inom Junis har hon skolat många unga medlemmar genom åren och har på ett föredömligt sätt kopplat samman deras föräldrar med IOGT-NTO:s verksamhet. Kristina välkomnar alltid nya medlemmar till vår gemenskap och håller folkbildningens fana högt genom flertalet studiecirklar. Genom politikerträffar och föreläsningskvällar verkar Kristina Strömberg för samtliga våra kärnvärden: Nykterhet, Gemenskap och Påverkan. En inspiration för hela rörelsen och hela det organiserade Sverige.”

Annonser
Det här inlägget postades i Årets Soberhjälte. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s