Värvaråret 2012 är igång!

2012 är för vår medlemsvärvning året då IOGT-NTO ska värva 4000 nya medlemmar och öka sitt medlemsantal. Till vår hjälp har vi nytt material, nya kampanjer och lite nytt tänk kring värvarpremier.

Värvaråret startades den 7 januari genom att IOGT-NTO bjöd in till kickoffer i alla våra distrikt. 23 träffar på 14 dagar där vi mötte minst 250 personer för att diskutera medlemsvärvning. En viktig del av varje träff är att fundera över vad som funkade förra året, vad vi fortsätter med och att forma en plan för 2012. Och det gäller att inte vänta, utan att komma igång direkt. Det fattas inte idéer – det kan vi lova.

Så här sammanfattar vårt värvarteam Eva, Robert och Winnie kickofferna:

Många smörgåstårtor har vi, Robert, Eva och Winnie, ätit oss igenom på vår resa runt i alla IOGT-NTO distrikten. Vilken var bäst? Var det den fantastiska i Kalmar? Eller den som var högst i Göteborg? Svårt att bedöma – men alla hade fixat och donat! Det är inte konstigt att vi inom IOGT-NTO är kända för att kunna ”svänga” en kaffekanna och skapa god stämning!

När väl människans grundläggande behov är täckt, då kan man säga att idérikedomen var som ett rinnande vatten – mycket intresse kring att testa på dörrknackning, delta på mässor – allt från hälsomässa till seglarevent, lyfta fram bland alla medlemmar att det är viktigt att VÅGA FRÅGA! Bjuda in till medlemskap, är lika viktigt som att bjuda in till ett arrangemang. Torsdagsmys – vi träffas ett par timmar på torsdagar och värvar ihop, föräldravärvning bland Junis, UNF och NSF… Ja, idéerna tog aldrig slut!

Hur det känns efter 2 veckor med turnén ”Värvarkickoff”? Vilken vitaminkick! Så många trevliga människor – som VILL! Tack till alla som var med och har givit 2012-års värvning en kanonstart!

Värvarhälsningar
Eva, Robert och Winnie

Värvarkickoffen i Älvsborg

Värvarkickoffen i Älvsborg

Nytt värvarmaterial, bland annat diskfronter

Nytt värvarmaterial, bland annat diskfronter

Från värvarkickoffen i Luleå

Från värvarkickoffen i Luleå

Det här inlägget postades i På fältet och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Värvaråret 2012 är igång!

  1. Anders Karlman skriver:

    Lycka till med värvningen ni har kapasitet…..Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s