Peter Moilanen blir ny generalsekreterare på IOGT-NTO

Peter Moilanen blir ny generalsekreterare för IOGT-NTO. Han har tidigare varit generalsekreterare för UNF, Ungdomens nykterhetsförbund, och arbetar just nu som verksamhetschef på IOGT-NTO. Peter kommer att tillträda tjänsten efter kongressen den 3 juli och kommer att efterträda Stefan Bergh som blir ny generalsekreterare på Cancerfonden.

– Det är otroligt hedrande och roligt att få den här möjligheten att fortsätta utveckla IOGT-NTO. Vi är en organisation som är över 130 år gammal men som fortfarande lockar tusentals nya medlemmar varje år. Jag ser fram emot de utmaningar och möjligheter vi har framför oss, säger Peter Moilanen.

– Vi har hittat en perfekt person för tjänsten. I vår kravprofil har vi letat efter någon som bland annat har en djup kunskap om våra kärnfrågor, en förståelse för vår organisation och som kan vara en riktigt bra chef för våra anställda. Peter uppfyller och överträffar alla dessa krav, säger Anna Carlstedt, förbundsordförande för IOGT-NTO.

Ni som följer I rörelse känner säkert till att han även har varit en flitig bloggare här.

Mer läsning finns på vår medlemstidning Accents hemsida.

Annonser
Det här inlägget postades i Kansliet, Kongress, Pressmeddelande och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s