Är du en projektbildare?

Vill du gå en ett år lång kurs där du får hålla på med IOGT-NTO både i teori och praktik? Då är Projektbildaren utbildningen för dig. Utbildningen genomförs i nära samarbete med IOGT-NTO, UNF, JUNIS och NBV. Du får möjlighet att både utveckla dig själv och vår rörelse.

Under kursen utvecklar du dina kunskaper både praktiskt och teoretiskt för att kunna arbeta med information och attitydpåverkan inom det drogförebyggande området. Under praktiken använder vi projektmetodiken och andra metoder och verktyg som du får lära dig under utbildningen. Det vi lär oss i teorin prövar vi för säkerhets skull sedan i praktiken, eftersom vi vet att teorin inte alltid överensstämmer med verkligheten.

Du bor hela året på Wendelsberg kursarrangörerna står för din internatavgift. Kursen kräver att du slutfört dina gymnasiestudier, att du inte använder alkohol eller andra droger, är eller blir medlem i IOGT-NTO-rörelsen samt är tobaksfri. Skolavgiften för hela året är endast 5900 kr och kursen är CSN-berättigad.

Klicka här för mer information och anmälan.

Annonser
Det här inlägget postades i Förebyggande arbete. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s