Nytt på gång – igen

IOGT-NTO hade premiär för sitt senaste community i december 2007. Det är en lång historia att berätta om allt som det arbetet har kantats av, men man kan utan överdrifter säga att det har varit ett av de största sorgebarnen inom kommunikationsarbetet.

Men skam den som ger sig! Nu slår vi ihop våra krafter med Nukterhetsrörelsens Scoutförbund och Junis och lanserar till kongressen en ny mötesplats! Det känns lika delar spännande, roligt och läskigt.. Men det känns mycket, mycket bra att vi gör det tillsammans. Här är det interna pressmeddelandet som gick ut:

Vi har länge önskat och haft ett behov av en digital mötesplats, en plats för kommunikation och vidareutveckling av folkrörelsetanken inom IOGT-NTO-rörelsen. Och efter en misslyckad community-satsning för IOGT-NTO:s del behövdes det tas nya tag – men denna gång genom att utnyttja styrkan i att göra det tillsammans. Därför är vi nu i startgroparna för en ny digital mötesplats för Junis, Nykterhetsrörelsens Scoutförbund och IOGT-NTO!

 Portarna till denna ännu namnlösa mötesplats är tänkta att öppnas under kongressen, men redan nu finns det möjligheter att tycka till och engagera sig. Dels så söker vi efter ett gäng testpersoner som vi kan släppa in i förväg för att testa runt och komma med synpunkter, och dels så får du gärna ta del av den utvecklingsblogg som vi har satt upp – en plats för oss att snabbt kunna skriva om arbetet, ställa frågor och ta in synpunkter.

 Välkommen att anmäla ditt intresse som testperson genom att så snabbt som möjligt mejla till utveckling@sobernet.nu, välkommen till Utvecklarbloggen och så ses vi snart på den nya mötesplatsen!

 Kjell-Arne Ek, Tekniskt webbansvarig, Junis
Lydia Mörling, Informatör, IOGT-NTO
Nina Norén, Vik. informationssekreterare, Nykterhetsrörelsens Scoutförbund

Annonser
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nytt på gång – igen

  1. job skriver:

    Samtidigt lanseras UNFs nya community Dusten – internetgenerationens val av internetmötesplats!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s