Personalkonferens

Igår hade IOGT-NTO personalkonferens på Ersta Konferens. Vi hade turen med ett fantastiskt väder, vilket gjorde den guidade turen arrangerad av Stadsmuséet fantastiskt! Stockholm är ju ändå rätt vackert!

Under eftermiddagen fick vi dela in oss i olika seminariegrupper, och jag med flera lyssnade när Brit Stakston från JMW talade om sociala medier. Mycket bra och intressant! Kändes som ett riktigt fräscht grepp att ta in föreläsare utifrån som kan tala om saker som vi som ideell organisation verkligen kan ha vinning av, men som vi kanske inte alltid per automatik ligger i framkant med.

Fast vi fick faktiskt en del hurra-rop från Brit, hon tyckte att vi var på god väg. Det var roligt att höra, och inspirerade oss till att satsa ännu mer på att sträcka oss utåt och ta in från människor. En växelverkan som vi tror på.  

Brit bloggar på JMW:s blogg såklart, och hennes inlägg kan man läsa här!

Och om någon undrar vad mobilbilden i galleriet handlar om, så var det svårt att värja sig från förlovningsnyheten – vi måste ju hålla oss a’ jour..!

Annonser
Det här inlägget postades i Allmänt, Bilder, Vardagsbetraktelser. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Personalkonferens

  1. Brit Stakston skriver:

    Tack för länken och feedback på föreläsningen : ) Lycka till med ert fortsatta sociala mediearbete! Hälsa alla andra och må så gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s